Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Noen sparket meg med skien på foten

Justyna Kowalczyk brøt tremila på grunn av smerter.

SMERTER I FOTEN: Justyna Kowalczyk brøt tremila i OL. Hun hevder at det ikke var fordi hun ble fragått av de norske i tet, men på grunn av smerter i sin vonde fot. Foto: EPA/HENDRIK SCHMIDT
SMERTER I FOTEN: Justyna Kowalczyk brøt tremila i OL. Hun hevder at det ikke var fordi hun ble fragått av de norske i tet, men på grunn av smerter i sin vonde fot. Foto: EPA/HENDRIK SCHMIDT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Justyna Kowalczyk brøt tremila i OL. Hun hevder at det ikke var fordi hun ble fragått av de norske i tet, men på grunn av smerter i sin vonde fot.

- Noen sparket meg med skien på foten. Det gjorde veldig vondt. Jeg forsøkte å fortsette, men smertene ble for store, sa Kowalczyk ifølge Expressen.

På Kowalczyks nettsted står det at hun skadet seg da hun støtte sammen med Aino-Kaisa Saarinen kort tid etter start. Hun fortsatte til det var gått 12,5 kilometer, men orket ikke mer.

Hun har slitt med et brudd i foten og har gått OL-rennene med smertestillende midler. Lørdag hjalp selv ikke det, og gullvinneren fra 10-kilometeren måtte bryte.

- Det var OK fra ankelen og opp, men det gikk ikke å fullføre med den foten, sa Kowalczyk ifølge Expressen.

Hun hadde tenkt seg et bedre utfall i sitt siste OL-renn.

- Jeg er veldig opprørt. Det var ikke slik mitt siste løp skulle bli.

(NTB)

Hele Norges coronakart