Noen timer etter at avhøret var over, røpet den Follo-ansatte at han hadde mer på hjertet

Kom med opplysninger som rystet klubben.

KAMPFIKSING I 2005?: Den Follo-ansatte har fortalt politiet om to til tre mistenkelige kamper rundt 2005. Vedkommende var selv spiller i klubben på det aktuelle tidspunktet. 
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
KAMPFIKSING I 2005?: Den Follo-ansatte har fortalt politiet om to til tre mistenkelige kamper rundt 2005. Vedkommende var selv spiller i klubben på det aktuelle tidspunktet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En ansatt i Follo var i går ettermiddag i politiavhør i forbindelse med kampfiksingssaken der fire spillere for øyeblikket har status som siktet.

I løpet av kvelden fant han ut at han hadde enda mer på hjertet - men da om ulovligheter som kan ha funnet sted flere år tilbake i tid. Mannen kontaktet først Follo, som igjen tok kontakt med politiet i går kveld.

- Vi fikk vite at vedkommende ønsket å gi en forklaring til oss om forhold som ligger langt tilbake i tid. Vi fikk arrangert møtet i dag og gjennomførte et nytt avhør, sier politiadvokat Ragnvald Brekke til Dagbladet.

Opplysningene handler om to til tre Follo-kamper som ble spilt rundt 2005. Den Follo-ansatte som kom med innrømmelsene var selv spiller i klubben på det aktuelle tidspunktet.

Politiet har ennå ikke tatt stilling til om det er snakk om et straffbart forhold.

- Først må avhøret skrives ut i fulltekst, og så tar vi stilling til på mandag om dette er en del av et annet sakskompleks vi skal etterforske.

- Involverer han flere lagkamerater i kampene han trekker fram?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer