Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wayne Rooney feirer

Noen ting endrer seg aldri. Det fikk Rooney erfare: - Utrolig bilde

Plaget de samme City-supporterne som han gjorde som Manchester United-spiller.

DESEMBER 2012: Wayne Rooney feirer en av sine to scoringer mot Manchester City. Personene som er ringet inn var også på Etihad da spissen scoret i går. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB Scanpix
DESEMBER 2012: Wayne Rooney feirer en av sine to scoringer mot Manchester City. Personene som er ringet inn var også på Etihad da spissen scoret i går. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(FourFourTwo): Wayne Rooney ga gamleklubben Manchester United en hånd da han sørget for at Everton fikk med seg ett poeng fra Etihad i går kveld. Det var også hans 200. scoring i Premier League.

Den evigunge angriperen har startet sesongen på strålende vis, med to scoringer på to kamper for de blå.

Gårsdagens scoring mot sine tidligere rivaler Manchester City smakte ekstra godt, noe Wayne Rooney også påpekte på Twitter etter kampen, da han la ut følgende melding:

«Det er alltid godt å se kjente fjes», skriver han under bildet av rasende City-fans, like etter at han satte inn 1-0-målet før hvilen.

Og det viser seg at flere av ansiktene på tribunen virkelig er kjente.

Reprise

Vi skrur tiden tilbake til 2012 og oppgjøret mellom naboene City og United. Wayne Rooney scoret to mål i 3-2-seieren 9. desember, og et av bildene som ble tatt den dagen viser at noe aldri forandrer seg.

Det er tydelig at et par av supporterne på tribunen har sesongkort, for hvis du sammenlikner bildet Wayne Rooney la ut på Twitter, med et av bildene som ble tatt i 2012, er det flere personer som står på samme plass. Noen av dem bruker også nøyaktig samme bevegelser.

Vi har ringet inn de personene som er mest tydelige øverst i artikkelen. Personen nede til venstre har til og med samme håndbevegelse.

Det er som tiden har stått stille i fem år.

«Utrolig bilde», skriver engelske The Telegraph.

AUGUST 2017: De samme personene som var på kamp i 2012 er ringet inn i gårsdagens kamp.
AUGUST 2017: De samme personene som var på kamp i 2012 er ringet inn i gårsdagens kamp. Vis mer

- Fint

På spørsmål etter kampen om hvor godt det var å score mot gamle rivaler, svarte Rooney spøkefullt:

- Hva, igjen?

- Selvfølgelig var det fint med tanke på min Manchester United-historie. Jeg har scoret et par ganger her.

-Å gjøre det her i dag i en så viktig kamp for oss, så tidlig i sesongen, var et fint øyeblikk og jeg er sikker på at den røde delen av Manchester vil glede seg over det også, sier Rooney ifølge The Independent.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!