Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nok en Dagblad-triumf!

Banket sine argeste ballmotstandere i kveld.

(Dagbladet.no): Hele Norges fotballavis kunne i dag notere nok en stolt triumf.

Dagbladet Toppfotball vant nemlig den prestisjetunge medieturneringen i fotball, som årlig arrangeres i Valhall i Oslo.

- Det var godt å vinne denne prestisjefylte turneringen, etter flere år uten seier, sier lagets oppmann, Roy Wahlstrøm.

Slo rival med redaktør på topp

Dagbladet vant 4-3 i finalen mot Nettavisen.

Det høres kanskje ut som det var en spennende kamp, men Dagbladet lot det bli unødig spennende ved å slippe inn to mål på slutten etter å ha ledet komfortabelt 4-1.

Nettavisen hadde til og med fått med seg redaktør Gunnar Stavrum som target man på topp, men det holdt altså ikke mot Dagbladets stauteste fotballkrigere.

På veien mot finalen ble TV 2 feid til side med 4-1 i semifinalen, mens laget cruiset gjennom gruppespillet med en 6-1-seier over Aftenposten, en 3-1-seier over Se & Hør, samt 2-2 mot Nettavisen.

SEIERSLAGET: Disse gutta og jentene har det ikke bare i hodet og pennen, de har det også i magen. Og beina. Foto: THAAF CEPOTH/TV2NYHETENE.NO
SEIERSLAGET: Disse gutta og jentene har det ikke bare i hodet og pennen, de har det også i magen. Og beina. Foto: THAAF CEPOTH/TV2NYHETENE.NO Vis mer

- Jeg må bare rose lagets høye moral. Og sjampanjen smakte fortreffelig. Men vi ser oss ikke tilbake og sikter mot nye triumfer i kommende turneringer, sier en stolt Roy Wahlstrøm.

Tok banketten på forhånd

Wahlstrøm ble lagets toppscorer, men vil ikke framheve seg selv.

- Flere av gutta tok nok seieren litt på forskudd, og feiret allerede i går kveld. Men allikevel stilte de friske og raske i dag, sier oppmannen, som selv ble lagets toppscorer.

- Det eneste som var synd, var at vi ikke fikk muligheten til å slå VG, sier han.

VG røk forøvrig ut i semifinalen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media