Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nok en nedtur for Fernando Torres

Mister flere kamper, bekrefter Jose Mourinho

 UTE IGJEN:  Etter et par gode kamper, må Fernando Torres beklage seg på en pause fra fotball. Foto: Vadim Ghirda / AP / NTB Scanpix
UTE IGJEN: Etter et par gode kamper, må Fernando Torres beklage seg på en pause fra fotball. Foto: Vadim Ghirda / AP / NTB Scanpix Vis mer

Chelsea-spissen Fernando Torres måtte gå av banen med en lårskade mot Newcastle lørdag, og går også glipp av mesterligakampen mot Schalke i morgen.

Den 29 år gamle spanjolen har hatt fin periode og har avgjort flere kamper for Chelsea denne sesongen. Han noterte seg for to av målene mot Schalke for 14 dager.

Han har ikke trent med Chelsea denne uken, og manager Jose Mourinho sa at han heller ikke vil bli klar til helgens møte mot West Bromwich.

- Fernando Torres er ute. Han må til MR-undersøkelse onsdag. Det er ganske sikkert at han er ute mot Schalke og mot West Bromwich også. Deretter er det landskamppause, og så vi får se om han kan bli frisk i løpet av den perioden, sa Mourinho på tirsdagens pressekonferanse foran møtet med Schalke.

Ryan Bertrand er også uaktuell mot det tyske laget på Stamford Bridge. Han ble skadd under tirsdagens trening.

(NTB)