Nok en United-spiss er skadet

Nå tynnes det ut på topp i Manchester.

• Dagbladet.no følger Champions League direkte klokka 20.45 i kveld

MANCHESTER (Dagbladet.no): Det er ikke lenge siden United-manager Sir Alex Ferguson fikk den dårlige nyheten om at Ole Gunnar Solskjær måtte under kniven for å fjerne noe rusk i kneet.

Lørdag ble han operert, og han er ute i hvert fall fram til slutten av måneden.

- Jeg håper å få med meg flere kamper denne sesongen, og kan kanskje være tilbake i troppen igjen helt i slutten av denne måneden, men jeg må jo komme meg i form igjen også, sa Solskjær til Dagbladet.no tidligere i dag.

Det passet svært dårlig for klubben, siden Henrik Larsson forsvinner fra Manchester etter lørdagens FA-cupkamp.

Saha mister Lille-kampen

Under dagens trening på Old Trafford i forkant av morgendagens Champions League-oppgjør mot Lille, måtte Louis Saha forlate økta.

Det er foreløpig ikke klart hvor alvorlig skaden er, eller hva det dreier seg om.

TO SKADDE SPISSER: Nå er både Louis Saha og Ole Gunnar Solskjær skadet. Og neste uker forsvinner Henrik Larson fra Manchester. Foto: AP
TO SKADDE SPISSER: Nå er både Louis Saha og Ole Gunnar Solskjær skadet. Og neste uker forsvinner Henrik Larson fra Manchester. Foto: AP Vis mer

- Vi er ikke 100 prosent sikre ennå. Han er sendt til røntgenundersøkelse, men han er uansett ikke klar for kamp i morgen, sier Ferguson.

Hvis han mister flere kamper, får Fergie en utfordring. Etter at Henke har dratt vil han da bare ha én spiss tilgjengelig. I så fall må han rokere om på laget og dytte Cristiano Ronaldo eller Ryan Giggs opp på topp.

Uendret Henke-status

Etter denne siste skaden blir det nok en gang sprutet nytt liv i spekulasjonene rundt Henke Larssons framtid. Både han og Manchester United har hele tida sagt at de forholder seg lojale til den avtalen som er inngått med Helsingborg, som betyr at svensken returnerer neste uke.

Og Ferguson gjentar også dette, selv nå som Saha har skadd.

- Dette endrer ikke på noen ting. Henrik Larsson drar til Sverige neste uke. Selv om vi skulle ønske det, er det ikke noe vi får gjort nå.

PS! Darren Fletcher pådro seg en ankelskade i cupkampen mot Reading, og er fortsatt ute av spill. Nå viser det seg at han kan miste resten av sesongen.