SLUTT PÅ TULL: Det blir ikke mange morsomheter far José Mourinho og co fremover. Foto:
Action Images via Reuters / Tony O'Brien
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
SLUTT PÅ TULL: Det blir ikke mange morsomheter far José Mourinho og co fremover. Foto: Action Images via Reuters / Tony O'Brien Livepic EDITORIAL USE ONLY.Vis mer

Nok er nok. Nå forbyr Mourinho spøking i Chelsea

Det melder The Telegraph.

(Dagbladet): I gode stunder er Chelsea-manager José Mourinho en morsom spøkefugl. Hittil i årets sesong har imidlertid de gode stundene vært tilnærmet ikke-eksisterende for portugiseren.

Nå forbyr Mourinho alt som er spøking, erting og tulling i Chelsea-garderoben, ifølge The Telegraph. Det skal være et grep for å vise alvoret i situasjonen i håp om å snu motgangen.

Fjorårets seriemestere ligger nå helt nede på 17. plass tabellen etter blåtrøyenes oppsiktsvekkende svake sesongåpning. Slik kan det ikke fortsette.

Det vet Mourinho, og det synes på Mourinho.

Etter helgas tap mot Everton var det alt annet enn spøk da Mourinho raste og ropte «fuck hell» til Everton-manager Roberto Martinez etter kampen.

Føler ikke presset Mourinho mener imidlertid selv at han ikke føler presset.

- Jeg er ikke under press og elsker jobben min. Det er en ære å få trene Chelsea, selv om resultatene nå er de verste i min karriere, sier Mourinho The Guardian.

- Dette skal jeg snu. Jeg tror ikke det er noen som er bedre egnet enn meg til å snu dette, sier Mourinho med sin sedvanlige høye dose med selvtillit.

Han synes Chelsea fortjente bedre enn tap mot Everton, men er likevel klar på én ting:

- Vi må bli bedre, og vi skal bli bedre, tydeliggjør portugiseren.