Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nok et skadesjokk for Arsene Wenger og Arsenal

Walcott ute i et halvt år.

Arsenal's Theo Walcott is stretchered off the pitch during their English FA Cup soccer match against Tottenham Hotspur at the Emirates stadium in London, January 4, 2014.    REUTERS/Dylan Martinez  (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Arsenal's Theo Walcott is stretchered off the pitch during their English FA Cup soccer match against Tottenham Hotspur at the Emirates stadium in London, January 4, 2014. REUTERS/Dylan Martinez (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) Vis mer

(Dagbladet): I dag kom beskjeden Arsenal-fansen, og ikke minst Arsene Wenger, fryktet. Theo Walcott blir borte fra fotballen. Lenge.

Det er korsbåndet som skal ha røket i det venstre kneet, og det er ikke ventet at lynvingen er tilbake før om seks måneder. Det skriver klubben på sine offisielle hjemmesider.

Dermed er det ikke bare ligainnspurten som ryker for en Walcott som har vært i meget god form i det siste. VM i Brasil virker også veldig urealistisk.

Walcott skal opereres i London i nær fremtid.

Ny spiss? Det har allerede blitt spekulert i om Wenger er på utkikk etter en ny angrepsspiller, etter at både Olivier Giroud og Nicklas Bendtner har pådratt seg skader i det tøffe juleprogrammet.

Det behovet blir ikke mindre prekært gjennom Walcotts skade.

Blant navnene som har figurert i ryktespaltene er Real Madrids Alvaro Morata, Fulhams Dimitar Berbatov og ikke minst Atletico Madrids Diego Costa.

Mager trøst FA avgjorde tidligere i dag at det ikke vil bli tatt ut noen form for tiltale mot Walcott etter håndgestene hans mot Tottenham på lørdag.

Walcotts lagkamerat Jack Wilshere var ikke like heldig da han reagerte på verbalt misbruk fra Manchester City-supporterne under deres kamp i romjula.

Men dette er likevel en mager trøst for Walcott. Blir han ikke klar til sommerens mesterskap, risikerer han å være 29 år gammel før han får spille sin første VM-kamp. Sært med tanke på at han var med i sin første tropp som 17-åring.