Nok et tap for Brann

TROMSØ (NTB): Tromsø viste seg fra sin beste side på Alfheim, og lot ikke Brann slippe til. En felling av Tromsøs superspiss Rune Lange førte til kampens eneste mål, satt inn fra straffemerket av Lange selv, og for sjette gang måtte bergenserne gå av banen uten seier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Nå må vi brette opp ermene og finne tilbake til det vi kan. Vi vet at vi er bedre enn dette, sa Brann-spiss Mons Ivar Mjelde.

Fjorårets sølvvinner, av mange eksperter tippet som medaljekandidat også i årets eliteserie, ligger for tiden fjerde sist på tabellen med tre poeng på seks kamper.

- Vi er inne i en ond sirkel og sliter med dårlig selvtillit. Men vi må bare stå på videre og sørge for at det snur seg. Det er noe vi må ordne selv, sa Brann-trener Kjell Tennfjord.

Overkjørt

Tromsø hadde det meste av spillet i kveldens oppgjør på en vanskelig Alfheim-matte. Bergenslaget virket tafatt, og ble regelrett overkjørt av Tromsø. Brann hadde nesten ingen sjanser i kampen.

Vertene presterte en rekke store sjanser, men manglet effektivitet foran mål.

Toppscorer

Dommer Jon E. Skjervold dømte straffe, som Lange selv satte trygt i mål. Dermed har Lange scoret i fem kamper på rad, og står som toppscorer med fem mål sammen med RBKs Jahn Ivar «Mini» Jakobsen.

- Det er mange år siden vi har spilt så bra på Alfheim. Det var utrolig artig å spille i dag, sa Tromsøs midtbanespiller Bjørn Johansen, som var banens beste torsdag.

Branns beste var keeper Rohnny Westad. Til tross for tabben som førte til straffe, var Westad solid i mål og ryddet unna en rekke farlige Tromsø-sjanser.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer