Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Nok «I» på Valle

Vålerenga lukter på Heerenveens Daniel Berg Hestad. Dermed kan han bli prikken over alle «I»-ene i Oslo-klubben.

VIF-trener Kjetil Rekdal bekrefter overfor Dagbladet at Vålerenga er interessert i den tidligere Molde-spilleren. Berg Hestad sliter benken i hollandske Heerenveen.

-  Vi får se, sier Rekdal hemmelighetsfullt.

-  Vi vet at han har sendt signaler ut i markedet om at han vil hjem. Men foreløpig har vi ikke hatt kontakt med ham. Og der står saken.

-  Perfekt

Molde-trener Reidar Vågnes tror at Berg Hestad går til Molde.

-  Vi har jevnlig kontakt med Daniel. Og vi håper selvsagt at han velger Molde hvis han kommer tilbake, sier Vågnes.

Molde prøvde å få Berg Hestad tilbake allerede i sommer.

-  Ja, men den gangen fikk vi høre at klubben fortsatt ville satse på ham. Etter det har det ikke vært noe formell kontakt, sier sportsdirektør Espen Silseth. Molde-direktøren legger ikke skjul på at han misliker at Vålerenga tar kontakt med eksmoldenseren.

Nok, nå

I forrige uke signerte VIF med både Bernt Hulsker, og Amund Skiri. Hulsker har spilt i Molde, mens Skiri opprinnelig er romsdaling.

-  Så nå får det jammen være nok «I» på Valle. Jeg har dem mistenkt for å gi 100 000 mer i lønn hvis spillerne sier «i» i stedet for «jeg», sier en sarkastisk Silseth.

-  Skriv at de må passe seg. Hvis ikke kommer jeg til Oslo og setter meg på dem, ler han.

Både Rekdal og VIF-direktør Kjetil Siem er fra Romsdal, så Molde-direktøren har et poeng. Det kryr av romsdalinger på Oslo øst. Men Rekdal bare flirer:

-  Jeg håper jeg slipper å få Silseth på fanget. Han er tung.

Men bak spøken ligger det alvor. Rekdal mener VIF er i ferd med å bli en veldig attraktiv klubb for norske toppspillere.

-  Nå vet de at de kommer til et godt lag. Og vi trenger en stor stall med Champions League-kvalikk og Royal League, sier Rekdal.

ATTRAKTIV: Daniel Berg Hestad stiller kanskje snart i blått igjen - enten det blir for Vålerenga eller Molde.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media