Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Non league-brødrene

Brødrene Perryman skal ut mot Newcastle og Man Utd i FA-cupen.

(Dagbladet.no): Steve Perryman er godt kjent i Norge fra tiden i Brann og Start. Steve har også et sportsreiseselskap og en sportsbutikk i Bergen, men nå er han først og fremst klubbdirektør i non league-klubben Exeter, som skal ut mot Manchester United på Old Trafford.

Men det er ikke bare Steve i familien Perryman som skal møte en storhet i FA-cupens tredje runde. Også bror Bill er klubbdirektør - i London-klubben Yeading. Og i Yeading er Steve for sikkerhets skyld viseformann på livstid.

Dermed er brødreparet i ledelsen i begge non league-klubbene som henger med i tredje runde av verdens eldste fotballturnering.

- Aldri hørt om

- Jeg har kunnskap om klubber i hele verden, men Yeading må jeg innrømme at jeg aldri har hørt om, sier Newcastle-manager Graeme Souness, da han fikk høre at Newcastle hadde trukket Yeading.

Og Souness er neppe alene om ikke å ha hørt om den lille klubben. London-klubben ble stiftet i 1960 og ligger øverst i Ryman Premier Division. Det er ennå ikke klart om storkampen - i hvert fall for Yeading - skal spilles på klubbens stadion Warren ground. Warren ground er forøvrig langt mer kjent enn klubben: både kultfilmen «the Mean Machine» med Vinnie Jones i hovedrollen og kassasuksessen «Bend it like Beckham» ble spilt inn på Yeadings hjemmebane.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media