- Nora er tidenes gullkjøp

Trenerne plukker ut årets kometer.

DET SISTE LØFTET: Nora Mørk er bare 18 år, men har allerede markert seg i eliteserien. Nå skal hun ta det siste steget. Foto: TORBJØRN BERG
DET SISTE LØFTET: Nora Mørk er bare 18 år, men har allerede markert seg i eliteserien. Nå skal hun ta det siste steget. Foto: TORBJØRN BERG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no) Nora Mørk, merk deg navnet. Et stort flertall av eliteserietrenerne Dagbladet har snakket med tror hun blir årets komet i norsk håndball.

Den keivhendte back- og kantspilleren er ingen nykommer, hun har markert seg allerede - men hun er ung. Hun er bare 18 år gammel og spås en lysende framtid.

Og for en sommer hun har hatt. Først ble hun hentet til regjerende seriemester Larvik og så ble hun kåret til U19-EMs beste spiller da Norge tok gull.

- Nora er det største gullkjøpet vi noen gang har gjort i LHK, sier Karl Erik Bøhn til Dagbladet.

Debuterte som 16-åring18-åringen debuterte for Bækkelaget bare noen dager etter at hun fylte 16. Deretter gikk turen til Aalborg, hvor hun nesten ikke fikk spille siden de har 17-årsgrense i Danmark. Hjemme i Norge ble det korte opphold i BSK og Njård, før Larvik sikret seg den lukrative underskriften før sommeren.

- At en 18-åring har kommet inn i Larvik-laget og dominert sånn, det har vel ikke skjedd siden Tonje Larsen og Kristine Duvholt Havnås kom til klubben, sier Bøhn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer