Nora forbannet etter knyttneveslag i magen

Og Heidi Løke trodde hun skulle brekke ryggen.

MYE JULING: Nora Mørk og de norske jentene fikk mye juling i går. Her kaster Orsolya Verten seg over Nora.
MYE JULING: Nora Mørk og de norske jentene fikk mye juling i går. Her kaster Orsolya Verten seg over Nora.Vis mer

LILLEHAMMER (Dagbladet): Ungarerne ble rundspilt etter alle kunsten regler i går kveld, da Norge slo dem 34-13. Ikke minst ble de nektet all moro av Katrine Lunde Haraldsen, som sto en stjernekamp mellom stengene.

Dette taklet Ungarn dårlig.

Og de lot skuffelsen gå over til ufint spill.

- Det er noen av dem som ikke eier fornuft. De slenger oss i bakken hvis de føler de må det, sa Katrine til Dagbladet før kampen.

OVERFALT: Heidi Løke ble gjentatte ganger overfalt inne på linja. Her har Anita Bulath et godt grep rundt henne. Foto: ATTILA KISBENEDEK/AFP
OVERFALT: Heidi Løke ble gjentatte ganger overfalt inne på linja. Her har Anita Bulath et godt grep rundt henne. Foto: ATTILA KISBENEDEK/AFP Vis mer

Hun fikk rett.

Irritert Nora I førsteomgangen fikk Nora Mørk en knyttneve i magen av Bernadett Temes, da hun var på vei fra høyrekanten og over på motsatt side.

- Jeg fikk en knyttneve rett i mellomgulvet og mistet pusten. Jeg fikk signalisert til Camilla (Herrem) at jeg ikke klarte å puste, og da stormet alle til. Det gikk greit å få tilbake pusten, sier Mørk til Dagbladet.

- Hva synes du om sånt spill?

- Det kjennetegner Ungarn, de spiller tøft og bruker litt skitne triks. Vi visste det kom til å bli sånn.

HEKTET: Her blir Camilla Herrem hektet på vei gjennom.
HEKTET: Her blir Camilla Herrem hektet på vei gjennom. Vis mer

- Blir du ikke irritert?

- Jo, jeg blir veldig irritert. For hva er poenget med regler når de får holde på sånn? Heldigvis jobbet vi godt og det er skikkelig bra moral i laget vårt, sier Nora.

- Grisespill Heidi Løke får alltid mye juling inne på linja, men i går ble det i overkant mange overfall.

- Du må regne med litt juling, det er jeg vant til. Men jeg synes det ble litt vel grisete. Det føltes som jeg brakk ryggen noen ganger, sier Løke til Dagbladet.

Hun spilte nok en fremragende kamp i går. Sju mål på sju skudd er meget sterkt. I tillegg skaffet hun ei straffe og sørget for to ungarske utvisninger. Det kunne vært flere.

MYE GULVKONTAKT: De norske jentene lå mye på gulvet mot Ungarn. Her er Camilla Herrem utslått.
MYE GULVKONTAKT: De norske jentene lå mye på gulvet mot Ungarn. Her er Camilla Herrem utslått. Vis mer

- Er det vanskelig å beholde roen når de spiller sånn?

- Jeg blir forbanna inni meg. Jeg synes det er bra at vi klarer å holde oss i skinnet, selv om det er en del stygt spill, sier Heidi Løke.