<strong>BARE SE, IKKE RØRE:</strong> Nora Mørk kikker lengselsfullt bort på Champions League-pokalen mens lagvenninnene rusler forbi uten så mye som å gløtte bort på trofeet som røk etter finaletapet mot Buducnost i gårsdagens Champions League-finale i Budapest. Fra venstre: Thea Mørk, Nora Mørk, Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Alma Hasanic (delvis skjult), Sandra Toft og Sofie Heidi Lund.
BARE SE, IKKE RØRE: Nora Mørk kikker lengselsfullt bort på Champions League-pokalen mens lagvenninnene rusler forbi uten så mye som å gløtte bort på trofeet som røk etter finaletapet mot Buducnost i gårsdagens Champions League-finale i Budapest. Fra venstre: Thea Mørk, Nora Mørk, Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Alma Hasanic (delvis skjult), Sandra Toft og Sofie Heidi Lund. Vis mer

Nora Mørk: - Det er ikke så mye å si. Jeg vil bare være alene

Langt nede etter finaletapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BUDAPEST (Dagbladet): I dag reiser Larvik-jentene hjem etter det bitre finaletapet mot Buducnost i gårsdagens Champions League-finale her i Budapest.

Nora Mørk scoret ti av Larviks 22 mål i finalen, og leverte en kjempekamp i den samme hallen hvor hun også ble kåret til EM-finalens beste spiller da Norge slo Spania sist desember.

Fikk juling I går var hennes bidrag dessverre ikke nok. Larvik fikk regelrett juling av et tøftspillende montegrinsk lag.

Mens Buducnost ble overøst med konfetti ruslet Larvik-spillerne av banen og forbi den én meter høye nye Champions League-pokalen, uten så mye som å gløtte bort på den.

Med unntak av ei dame:

Nora Mørk sendte et lengselsfullt blikk på pokalen, som hun drømte om å vinne i Larviks første Final 4 - det nye turneringsformatet som ble innført i kvinnenes sluttspill i Champions League i fjor.

Tause-Nora I skuffelsen over ikke å få løfte den, ruslet hun sønderknust rett i garderoben uten å snakke med skrivende presse.

På flyplassen i Budapest i dag satt nedturen fortsatt godt i, og Nora Mørk hadde ikke lyst til å snakke om finaletapet i går.

- Det er ikke så mye å si. Jeg vil bare være alene, sa hun til Dagbladet på flyplassen.

Bakpå fra start Larvik hadde 15 strake seirer i årets Champions League-turnering, og var på forhånd ansett som favoritt mot Buducnost. Men Larvik havnet bakpå fra start, og lå under 0-4 før det var gått fire minutter - og var på det meste åtte mål bak i finalen.

Larvik fant aldri noe motangrep mot Buducnosts tøffe linje. Etter kampen følte Anja Hammerseng-Edin at hun hadde vært utsatt for flere overfall under kampen.

- Sjokkert og mørbanket - Jeg er sjokkert, mørbanket og kjempelei meg. Det er en blanding av mange følelser nå, sa hun til Dagbladet etter 22-26-tapet.

Larvik forberedte seg på at de måtte gå i krigen mot Buducnost, men ble likevel satt ut av hvor tøft det utartet til utpå banen.

- Vi forventet at det skulle bli tøft, men det ble mye verre enn vi fryktet. Vi må hjem og finne ut hvordan håndballen spilles, for dette er på et annet nivå enn i Norge, iallfall, sa Anja Hammerseng-Edin.

- Om vi skal vinne Champions League, så må vi opp på den linja. Vi må lære av at dette er lov. Det er ikke etter min smak, men det er tydeligvis slik det er blitt.

- Bullshit Buducnost-damene kjente seg ikke igjen i Larviks beskrivelse av at de spilte altfor tøft. Lagets toppscorer i finalen, Katarina Bulatovic (30), sa følgende til Dagbladet om Larviks kritikk:

- Synes de vi spilte for tøft? Vel det er bare bullshit!

- Kanskje Larvik i stedet burde være mer opptatt av eget spill framfor å klage på andre. Det gjør vi, og det er kanskje også grunnen til at vi har gullmedaljen, sier hun som en dårlig skjult syrlig melding til Larvik-spillerne.

<strong>SCORET TI:</strong> Nora Mørk hamret inn ti mål i Champions League-finalen mot Buducnost, men det var ikke nok til å vinne.
SCORET TI: Nora Mørk hamret inn ti mål i Champions League-finalen mot Buducnost, men det var ikke nok til å vinne. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer