Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nora Mørk ble mesterskapets store spiller

- Det er mye slit som ligger bak.

ENDELIG: Nora Mørk fikk sitt store gjennombrudd med en rekke sterke kamper under håndball-EM som ble kronet med gull søndag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
ENDELIG: Nora Mørk fikk sitt store gjennombrudd med en rekke sterke kamper under håndball-EM som ble kronet med gull søndag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Nora Mørk fikk sitt store gjennombrudd med en rekke sterke kamper under håndball-EM som ble kronet med gull søndag.

Takket være Nora Mørks drive, tøffhet og kvalitet holdt Norge seg inne i kampen gjennom en tøff 1. omgang søndag. Spania var i føringen gjennom nesten hele omgangen.

- Det er mye slit som ligger bak denne. Jeg er stolt av jentene og av å få være med som en del av dette laget. Måten vi gjorde det på står det respekt av, sa Mørk etter å ha fått gullmedaljen rundt halsen.

23-åringen har vokst med oppgavene, og i finalen ble hun nok en gang kåret til Norges beste spiller.

- Det har vært lærerikt, og jeg utviklet meg som spiller hele tiden. Jeg har fått mye ansvar, men jeg har klart å bruke det til noe godt for laget, sa Larvik-spilleren.

(NTB)