Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nora Mørk blir ikke kvitt skaden

Etter ett år på sidelinjen og to kneoperasjoner.

SLITER: Det er over et år siden Nora Mørk ble operert første gang, og etter planen skulle hun gjøre comeback for Larvik i oktober i fjor.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
SLITER: Det er over et år siden Nora Mørk ble operert første gang, og etter planen skulle hun gjøre comeback for Larvik i oktober i fjor. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

Etter ett år på sidelinjen og to kneoperasjoner er Larviks Nora Mørk ennå ikke kvitt plagene, melder TV 2.

Det er over et år siden håndballspilleren ble operert første gang, og etter planen skulle hun gjøre comeback for Larvik i oktober i fjor.

21-åringen ble ikke kvitt kneplagene, og det endte med ny operasjon og nytt forventet comeback på vinteren.

Først i april, helt på tampen av sesongen, kunne hun spille litt.

Hun mistet det siste VM-sluttspillet, og OL ryker også. Situasjonen for henne er uavklart.

- Hun er i hvert fall ikke frisk, og det vil gå en stund før hun kan spille for fullt, sier Larviks trener Ole Gustav Gjekstad.

Gjekstad vet ikke om det tar uker eller måneder før Mørk kan spille. Han utelukker heller ikke en ny kneoperasjon.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling