Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nora Mørk mistet pusten: - Det var et uventet slag

Mot robuste tyskere.

Norge - Tyskland 28-22

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): Nora Mørk måtte tåle flere smeller mot et robust Tyskland i åttedelsfinalen i går.

- De var litt vanskelige å forholde seg til. Tyskland står ganske flatt og det gjør at vi må prøve oss i noen mindre gode situasjoner. Det var kanskje noen sjanser vi ikke burde tatt, sier Mørk til Dagbladet etter kampen.

Tøft Mørk scoret fire mål og i annen omgang ble hun meid i gulvet etter en sein takling.

- Akkurat da jeg har spilt ballen så prøver forsvarsspilleren å slå den vekk og treffer meg rett i ribbeina. Det var et uventet slag, sier Mørk og fortsetter:

- Det var bare en tøff trøkk og jeg gikk ned for telling. Jeg har fått pusten tilbake så nå er det fint. Det er bare noe som er ubehagelig der og da. Det vil ikke plage meg framover, sier bakspilleren.

Stolt Nå gleder hun seg over å være sikret kvartfinalebillett der enten Montenegro eller Angola venter.

- Jeg er veldig, veldig fornøyd med resultatet mot Tyskland og jeg er veldig stolt av Pernille Wibe som kommer inn og gjør en kjempejobb i forsvar. Framover har vi verdens beste strekspiller (Heidi Løke), sier Mørk.

Lagkaptein Stine Bredal Oftedal mener forsvarspillet var avgjørende for triumfen i går kveld:

- Jeg synes vi jobber bra, spesielt i 1. omgang da står vi bra bakover. Kari (Grimsbø) tar mange baller, og da går det bra til slutt, sier Oftedal til Dagbladet.

Norge spiller kvartfinale i VM onsdag. Montenegro - Angola møtes til åttedelsfinale for å avgjøre hvem som får møte det norske laget. Alt annet enn Montenegro-seier vil være en sensasjon.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media