Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nora Mørk reddet Larvik i siste sekund

Dramatisk slutt mot Vardar Skopje.

 TILBAKE:  Nora Mørk scoret ni mål i kveldens kamp. Nå er hun tilbake for fullt etter skaden som satte henne ut i lang tid. Dette bildet er fra 2011. 
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix
TILBAKE: Nora Mørk scoret ni mål i kveldens kamp. Nå er hun tilbake for fullt etter skaden som satte henne ut i lang tid. Dette bildet er fra 2011. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix Vis mer

Larvik så ut til å tape knepent, men to sekunder før slutt hamret Nora Mørk inn 27-27 borte mot  i håndballens mesterliga fredag.

LHK fikk dermed med seg ett poeng hjem fra Makedonia. Mørk utlignet til 26-26 ett minutt før slutt, men et straffemål like etterpå virket å gi hjemmeseier for mesterligadebutanten Vardar.

Men så dukket Mørk opp igjen. Hun dunket inn sitt niende mål og ble Larviks toppscorer. 22-åringen har vært svært skadeplaget de siste årene, men er i høst tilbake for fullt.

Anført av Mørk-tvillingene fikk Larvik en god åpning i Skopje. Nora ga de norske gjestene 1-0, mens hun var nest sist på ballen da søsteren Thea la på til 3-0.

Vardar scoret sitt første mål etter seks minutter. Det vekket hjemmelaget, som fulgte opp med flere raske mål. Etter 14 minutter var vertene i ledelsen for første gang med 7-6. Til pause ledet Larvik 15-12.

Larvik var spillemessig det førende laget, men sløste voldsomt og hadde for mange balltap. Med hjemmepublikum i ryggen var Vardar langt mer effektiv.

I annen omgang hadde Larvik en stund fire-fem mål å gå på, men midtveis begynte Vardar å spise inn ledelsen.

Før kampen sto begge lag med hver sin seier etter åpningsrunden i gruppespillet forrige helg.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling