Nora Mørk refser den norske mottakelsen av gulljentene

- De får som fortjent, mener NRK-ekspert.

GULLJENTENE: Linn-Kristin Koren og de norske håndballjentene vant OL-gull etter seier mot Montenegro lørdag. Nora Mørk mener laget ikke får den hyllesten de fortjener. Foto: REUTERS/Adrees Latif
GULLJENTENE: Linn-Kristin Koren og de norske håndballjentene vant OL-gull etter seier mot Montenegro lørdag. Nora Mørk mener laget ikke får den hyllesten de fortjener. Foto: REUTERS/Adrees Latif Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

(Dagbladet): I går landet de norske håndballjentene i Norge etter feiringen av OL-gullet.

Både Linn Jørum Sulland og Karoline Dyhre Breivang møtte pressen på Gardermoen. Det samme gjorde gullvinner Eirik Verås Larsen.

Larvik- og landslagsspiller Nora Mørk er skadd og var ikke med til OL. Hun mener gulljentene fortjener mer hyllest enn de får.

- Det var jo selvfølgelig en mottakelse på Gardemoen, men personlig syns jeg ikke den står i stil med et OL-GULL. Helt ærlig hadde jeg sett for meg at utøverne hadde blitt gjort litt mer stas på. Hva med en mottakelse på Rådhusplassen i Oslo og fått arrangert en skikkelig fest med familie og venner her i Norge? Hadde ikke det vært på sin plass når man vinner noe så stort som et OL-GULL? skriver Mørk på sin blogg på TV 2 Sporten.

- Svenskene bedre enn oss Mørk sammenligner håndballjentene med de svenske håndballgutta som vant sølv - og hevder de fikk en bedre mottakelse i Sverige.

- Jeg er ikke i tvil om at gullvinnerne har festet som det festes skal i London, men uansett hadde det ikke vært unaturlig med en skikkelig mottakelse her til lands. De svenske håndballherrene som tok seg til OL-finalen på sensasjonelt vis, men måtte se seg slått av Frankrike hadde en noe annen mottakelse enn hva de norske håndballjentene fikk. De ble vartet opp med feiring i Stockholm med venner og familie, hvor de også ble hyllet av folket. Våre skandinaviske venner er rett og slett bedre på nettopp dette, skriver Mørk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer