ENDELIG TILBAKE: Nora Mørk var tilbake på banen for Larvik i kveld etter to år med skadetrøbbel. Her i EM-kamp mot Ungarn i 2010. 
Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix
ENDELIG TILBAKE: Nora Mørk var tilbake på banen for Larvik i kveld etter to år med skadetrøbbel. Her i EM-kamp mot Ungarn i 2010. Foto: Gorm Kallestad / NTB ScanpixVis mer

Nora Mørk scoret 4 mål på 12 minutter i comebacket

Larvik knuste Tertnes med 20 mål.

Nora Mørk var tilbake på håndballbanen og imponerte da Larvik banket Tertnes 40-20 i den første semifinalen i sluttspillet.

22-åringen har hatt en lang vei tilbake fra kneskadene som har holdt henne utenfor parketten i mer eller mindre to år. I dag viste hun at hun fortsatt har teknikken inne da Larvik langt på vei sikret finalebillett i sluttspillet.

Mørk spilte 12 minutter og scoret fire mål. Trener Ole Gustav Gjekstad roste bakspilleren.

- Hun gjorde det veldig bra. Hun bidro med fart og gjennombruddskraft i angrep. Man skulle nesten tro hun hadde spilt hver dag de siste to årene. Det er virkelig gledelig at hun er tilbake, sa Gjekstad til NTB.

Han var også fornøyd med storseieren og mente resultatet var bedre enn Larvik kunne håpet på i forkant.

- Resultatmessig var det vel i overkant, ja. Samtidig var det en bra prestasjon. Vi spilte iallfall godt i 45 minutter, og vi er på rett vei før mesterligafinalene mot Györ.

Returkampen på hjemmebane går 8. mai. I den andre semifinalen vant Byåsen 26-25 over Stabæk på bortebane i første kamp. Der går returkampen i Trondheim førstkommende søndag.

(NTB)