Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nora Mørk skadet i mesterligakamp

Nora Mørk skrek av smerte. Ut av banen på båre

- Ser ut som dårlige nyheter.

SKADET: Nora Mørk fortvilet etter finaletapet mot Frankrike i desember. I kveldens mesterligakamp for Györ ble hun båret av banen med skade. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
SKADET: Nora Mørk fortvilet etter finaletapet mot Frankrike i desember. I kveldens mesterligakamp for Györ ble hun båret av banen med skade. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mørk herjet med det danske laget i 32-23-seieren i mesterligaen, men landet forkjært 16 minutter ut i andre omgang. Den norske landslagsspilleren satset og fikk skutt, men landet på venstre kne.

Den tidligere Larvik-spilleren vred seg i smerte og ble båret av banen på båre etter å ha fått behandling.

- Vi vet ikke omfanget av skaden nå og kan ikke si om det er alvorlig eller ikke. Vi kommer tilbake når vi vet mer, sier sportsdirektør i Györ, Tamas Szabo, til NTB.

Mørk har en tung historikk med kneskader og har vært gjennom flere operasjoner.

Mørk ble delt toppscorer i mandagens kamp med åtte mål, det samme som Cornelia Groot. Stine Bredal Oftedal noterte seg for tre mål på fire skudd. Keeper Kari Aalvik Grimsbø var også i Györ-troppen.

Norske Tiril Merg scoret et mål for Györs danske motstandere.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!