Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nora Mørk storspilte, men det hjalp lite for Larvik

Måtte gi tapt 26-31 for franske Fleury Loiret i mesterligaen.

Til tross for at Nora Mørk banket inn 12 mål, måtte Larvik gi tapt 26-31 for franske Fleury Loiret i mesterligaen i håndball lørdag.

Det kan bli et kostbart nederlag for Larvik, som kjemper om avansement til kvartfinalen i turneringen.

Gjestene ledet med ett mål ved pause (15-14), men etter hvert som annen omgang utviklet seg seilte det franske laget ifra. Sandra Toft kom tilbake i Larvik-målet etter hodesmellen hun pådro seg under kvartfinalen i VM, utstyrt med hjelm, men den danske keeperen kunne ikke hindre Fleury Loiret i å vinne.

- Det gikk ikke vår vei i dag. Vi skjøt for dårlig i perioder, men det tyngste var forsvaret som ikke var tett nok. Det kladdet, sa trener Tor Odvar Moen til Viasat4.

Seks poeng Tapet gjør at Larvik blir stående på seks poeng i gruppe én. Baia Mare og Fleury Loiret har like mange poeng, og de tre lagene må sannsynligvis slåss om to kvartfinaleplasser.

Rostov Don leder gruppen suverent med full poengpott etter at Katrine Lunde og hennes lagvenninner tok en ny seier lørdag med 30-24 over tabelljumbo Thüringen.

På annenplass følger ungarske FTC Hungaria med ni poeng. Tre runder gjenstår, og Larvik skal møte Thüringen (borte), FTC Hungaria (hjemme) og Fleury Loiret (borte).

Norsk kvartett på topp I den andre gruppen er Györ nytt lag på tabelltopp etter sin 28-22-seier over CSM Bucuresti lørdag. Linn Jørum Sulland scoret tre mål, Heidi Løke to og Ida Alstad ett for den ungarske klubben som har Kari Aalvik Grimsbø i mål.

Buducnost Podgorica møter Midtjylland søndag og vil med seier ta seg opp på samme poengsum som Györ.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media