Nora skal fylle tomrommet etter Sulland i EM

Herjet med Serbia i Oslo Spektrum.

SKJØT SERBIA I SENK: Nora Mørk scoret sju ganger mot Serbia i Oslo Spektrum i dag, og viste at hun er klar til å påta seg skuddansvaret fra høyrebacken nå som Linn Jørum Sulland er ute av EM med skade. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
SKJØT SERBIA I SENK: Nora Mørk scoret sju ganger mot Serbia i Oslo Spektrum i dag, og viste at hun er klar til å påta seg skuddansvaret fra høyrebacken nå som Linn Jørum Sulland er ute av EM med skade. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge - Serbia 30-18.

OSLO SPEKTRUM (Dagbladet): Søndagen startet på tristeste vis for håndalljentene, da det ble klart at Linn Jørum Sulland mister EM i desember, etter at hun pådro seg et brudd i foten under oppvarmingen til kampen mot Frankrike i Larvik fredag kveld.

Dermed reiser Norge til mesterskapet i Ungarn uten Larvik-skytteren jenta som har banket inn mål for Norge i mesterskap etter mesterskap.

I VM i Serbia i fjor scoret hun 24 ganger for Norge.

Bombekaster I formiddag var Team Esbjerg-proffen Ida Bjørndalen Karlsson (31) på plass som Sullands erstatter.

Norge vil utvilsomt være svekket i EM, men bombekaster Nora Mørk (23) brukte Norges siste kamp i firenasjonersturneringen, mot Serbia i Oslo Spektrum, til å dokumentere at hun er klar til å påta seg det ekstra skuddansvaret som nå vil bli plassert på hennes skuldre.

Larvik-spilleren scoret sju mål, hvorav tre på straffe, og ble også kåret til banens beste spiller.

Mørk viste også i mesterskapscomebecket sitt i fjor at hun har det som skal til for å fylle scoringskontoen. I Serbia ble hun norsk toppscorer med 31 mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer