Nordaas til Solheim Cup

18-åringen har imponert «Tutta»

Suzann Pettersen råder Nordaas til å nyte dagene på Solheim Cup
Suzann Pettersen råder Nordaas til å nyte dagene på Solheim Cup Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Pettersen er for lengst klar for et av sesongens store høydepunkter for de beste kvinnelige golfspillerne. Tirsdag ble det klart at hun får selskap av en annen norsk golfer.

Med seieren i Girls British Open Amateur Championship i Skottland, Europas største jenteturnering, spilte nemlig Sandra Nordaas seg inn på det europeiske laget som skal spille Ping Junior Solheim Cup i dagene før Pettersen skal i aksjon i Tyskland i september.

- En fantastisk prestasjon av Sandra, og veldig gøy å få med en annen norsk jente til Solheim Cup, sier Tutta.

Selv om dagene før Solheim Cup er hektiske, lover golfstjernen å følge sin norske kollega når hun kjemper mot de amerikanske juniorene.

- Junior Solheim Cup kom til etter at jeg hadde etablert meg, men jeg kan love Sandra en opplevelse for livet, sier Tutta, som råder Drøbak-spilleren til å senke skuldrene og nyte dagene.

Selv spiller Pettersen LPGA-turneringen Canadian Open denne uken. 34-åringen vant den samme turneringen i 2009.

- Jeg stiller alltid til start med mål om å vinne. Jeg har svært gode erfaringer fra Canada tidligere, så dette skal bli bra, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.