Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordhaug forlater Team Sky

Klar for Rabobank.

TIL TEAM SKY: OL-syklist Lars Petter Nordhaug (28) har skrevet under toårskontrakt med det nederlandske storlaget Rabobank. Foto: AFP PHOTO / POOL / BRYN LENNON
TIL TEAM SKY: OL-syklist Lars Petter Nordhaug (28) har skrevet under toårskontrakt med det nederlandske storlaget Rabobank. Foto: AFP PHOTO / POOL / BRYN LENNON Vis mer

OL-syklist Lars Petter Nordhaug (28) har skrevet under toårskontrakt med det nederlandske storlaget Rabobank.

Dermed bytter vestfoldingen ut Sky-drakten med de gjeve oransje og blå fargene til det svært tradisjonsrike laget med stjerner som Robert Gesink og Luis Leon Sanchez i stallen.

Nordhaug har syklet i det britiske Sky-laget siden 2010, men har fortsatt til gode å få delta i Tour de France. Til årets suksesslag ble den råsterke nordmannen veiet og funnet litt for lett. I stedet ble Edvald Boasson Hagen eneste norske innslag både i Sky-laget og i Tour de France.

I Rabobank skal Nordhaug ha langt større sjanse til å komme med i jubileumstouren (100. utgave), som starter på Korsika 29. juni neste år.

Nordhaug satt i brudd med og bidro til at Alexander Kristoff fikk med seg OL-bronse fra London 28. juli. Han vant karrierens første proffritt i Trofeo Deia på Mallorca i februar.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media