BLIR I SKY: Lars Petter Nordhaug i aksjon under gaterittet Oslo Grand Prix. Nå er det klart at Nordhaug fortsetter i Team Sky.
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
BLIR I SKY: Lars Petter Nordhaug i aksjon under gaterittet Oslo Grand Prix. Nå er det klart at Nordhaug fortsetter i Team Sky. Foto: Kyrre Lien / ScanpixVis mer

Nordhaug forlenger med Team Sky

Sykler for britene i 2012.

I dag ble det klart at Kurt-Asle Arvesen blir ny coach i Team Sky. Sykkelrytteren Lars Petter Nordhaug har forlenget kontrakten sin med Sky-laget for ytterligere ett år etter en solid sesong i 2011.

Han kom til Sky på høsten i 2009 sammen med Kurt Asle Arvesen og Edvald Boasson Hagen. Nå er det klart at Arvesen kommer til å gå over i en coaching-rolle i laget, og veteranen kommer til å få spesielt ansvar for Nordhaug og Hagen.

- Jeg trives veldig godt i Sky og er svært fornøyd med den nye avtalen, sier 27 år gamle Lars Petter Nordhaug i en kommentar.

- Jeg har oppnådd noen veldig gode resultater i år, og jeg satser på at framgangen skal fortsette også i 2012, fortsetter han.

Nordhaug sier også at han er svært fornøyd med å fortsette samarbeidet med Kurt Asle Arvesen neste sesong, selv om Arvesen har gitt seg som aktiv.

(NTB)