Nordhaug med i teten, men klarte ikke å knekke Valverde

- Jeg følte meg bra, men da de virkelige store går til, klarer jeg ikke følge.

Nordhaug med i teten, men klarte ikke å knekke Valverde
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Alejandro Valverde vant Liège-Bastogne-Liège. Lars Petter Nordhaug var med i finalen, men klarte ikke følge spanjolen i avslutningen av den belgiske sykkelklassikeren.

- Det var en tøff finale. Jeg følte meg bra, men da de store guttene virkelig gikk til, klarer jeg ikke helt å følge, sier Nordhaug til TV 2 like etter målgang.

Nordmannen endte til slutt på en tolvteplass på samme tid som Valverde.

Fleche Wallonne-vinneren og storfavoritten, Alejandro Valverde satt alene fra Movistar på oppløpet av klassikeren, og måtte ta hovedansvar på slutten. Og da Daniel Moreno støtet med 700 meter igjen, var det nettopp Valverde som måtte tette luken. Den suverene verdenstour-lederen klarte likevel å kuppe seieren foran Julian Alaphillippe fra Team Etixx og Joaquim Rodriguez fra Team Katjusja. Nordhaug er likevel brukbart fornøyd med resultatet, og trekker spesielt frem at han satt med den beste gruppen over siste bakken.

- Jeg er bra fornøyd, men det blir ikke noe toppresultat. Jeg er fornøyd med å være i første gruppe over Saint de la Nicolas: Dette her er kanskje verdens hardeste endagsritt, så det at jeg får en grei plassering her er ganske bra, sier Nordhaug videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.