Nordhaug på fjerdeplass før siste etappe

Henger fortsatt godt med i Baskerland Rundt.

LUKTER PÅ PALLEN: Norske Lars Petter Nordhaug.Foto: SCANPIX/AFP/Jaime REINA
LUKTER PÅ PALLEN: Norske Lars Petter Nordhaug.Foto: SCANPIX/AFP/Jaime REINA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lars Petter Nordhaug henger fortsatt godt med i Baskerland Rundt på sykkel. Før den siste etappen ligger han på en flott 4.-plass.

Det skiller 33 sekunder mellom den norske Sky-rytteren og Joaquin Rodriguez, som kjører i den gule ledertrøya, og som temmelig sikkert kommer til å vinne rittet, dersom ikke noe uforutsett skulle skje på lørdagens siste etappe.

Rodriguez gikk til topps på den femte etappen fredag, 183 kilometer fra Bera til Oñati. Sammen med Samuel Sánchez klarte han å rykke løs fra tetfeltet tre kilometer før mål. De tok igjen kroaten Robert Kiserlovski, som var alene foran. Kroaten klarte ikke helt å henge med de to på den siste kilometeren, og dermed gikk seieren til Rodriguez, for annen dag på rad i dette rittet.

Lars Petter Nordhaug kjørte inn til en flott femteplass, noe som gjorde at han avanserte fra sjette- til fjerdeplass i sammendraget. Han har bare Rodriguez, Sanches og Kiserlovski foran seg. Mellom Nordhaug og Kiserlovski skiller det bare sju sekunder, og det er en eventuell tredjeplass i rittet nordmannen kan kjøre for på lørdagens avsluttende etappe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer