OVERBEVISTE:  Belkin Pro Cyclings Lars Petter Nordhaug kom først i mål da siste ritt i Norgescupen i sykkelcross ble gjennomført i 29-åringens hjemby Tønsberg lørdag. FOTO: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
OVERBEVISTE: Belkin Pro Cyclings Lars Petter Nordhaug kom først i mål da siste ritt i Norgescupen i sykkelcross ble gjennomført i 29-åringens hjemby Tønsberg lørdag. FOTO: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Nordhaug seiret på hjemmebane

Vant siste ritt i Norgescupen i sykkelcross lørdag.

Belkin Pro Cyclings Lars Petter Nordhaug stakk av med seieren da siste ritt i Norgescupen i sykkelcross ble gjennomført i Tønsberg lørdag.

29-åringen vant på en overbevisende måte, og kom i mål rundt to minutter foran Drammen CK's Morten Vaeng på andreplass. Tredjeplassen gikk til KCK/Vestre Torvs Henrik Fiskaadal.

- Jeg har hatt litt fri i det siste, men har løpt en del og holdt meg i form. Jeg visste at rittet nærmet seg, så jeg har hatt noen økter på terrengsykkelen min. Jeg har følt meg ganske bra, og i selve rittet følte jeg meg helt super. Rittet var morsomt, også vant jeg jo blomster som jeg kunne ta med hjem til kona mi, sa Nordhaug til Belkin Pro Cyclings hjemmeside etter rittet.

Sammenlagtseieren i årets Norgescup for menn senior, gikk for øvrig til lørdagens andremann Morten Vaeng.