Sykkel, Nordhaug:

Nordhaug til irsk lag

Vurderte å gjøre comeback i terrenget.

NORDHAUGS NYE UTFORDRING: Lars Petter Nordhaug sjekket ut en rekke muligheter før han forpliktet seg til sin nye arbeidsgiver foran neste sesong. Valget falt på et ubeskrevet blad på sykkelsportens nest øverste nivå: Irske Team AquaBlue. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
NORDHAUGS NYE UTFORDRING: Lars Petter Nordhaug sjekket ut en rekke muligheter før han forpliktet seg til sin nye arbeidsgiver foran neste sesong. Valget falt på et ubeskrevet blad på sykkelsportens nest øverste nivå: Irske Team AquaBlue. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(procycling.no): Etter sju år i WorldTouren og fem av dem hos Team Sky, valgte Lars Petter Nordhaug å snu alle steiner før han skulle gjøre karrierens neste trekk.

Han kaller det «en litt mer omstendig prosess i år», ettersom han har «blitt eldre og fått familie».

Faktisk var han inne på tanken om å skifte gren innenfor sporten han elsker.

Tilbake i 2001 tok Nøtterøy-mannen sølv i junior-VM i terrengsyklist. Overfor procycling.no forteller han nå at han vurderte om tiden var moden for et comeback:

– Jeg var litt inne på tanken. Talentmessig hadde jeg noen veldig gode år i terrenget i begynnelsen av karrieren med medaljer fra både VM og EM. Jeg har undersøkt det, og for så vidt begynt å kartlegge situasjonen for hva jeg skal gjøre etter karrieren. Jeg tror det er viktig å starte litt tidlig. Det virker som det kommer brått på for alle. Om jeg slutter om ett eller to år, er det viktig å snakke med folk nå – også med tanke på en eventuell terrengsatsing. Det har vært en grei prosess, men jeg fant ut at jeg var motivert til å fortsette på landeveien, sier 32-åringen til procycling.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer