- Nordhaug tilbake til Sky

Forlater Belkin etter to sesonger.

HJEM TIL SKY: Lars Petter Nordhaug skal ha signert for Team Sky foran neste sesong. Her er den norske ryttere  den blå ledertrøya før andre etappe i sykkelrittet Arctic Race of Norway. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
HJEM TIL SKY: Lars Petter Nordhaug skal ha signert for Team Sky foran neste sesong. Her er den norske ryttere den blå ledertrøya før andre etappe i sykkelrittet Arctic Race of Norway. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

(procycling.no): Ifølge TV2 blir Lars Petter Nordhaug Team Sky-rytter til neste år.

Etter to sesonger i Belkin returnere dermed 30-åringen til det britiske laget, hvor han syklet i perioden 2010 til 2012.  

Nordhaug forlot laget etter sesongen 2012 som så nordmannen ta sin største triumf i Grand Prix Cycliste de Montréal.  

Et mulig Sky-comeback for Nordhaug ble omtalt hos procycling.no allerede i juli.

Etter å ha debutert i Tour de France i fjor, ble han imidlertid vraket fra Belkins lag til årets utgave av det franske rittet. I oppkjøringen til VM får Nordhaug heller ikke kjøre rittene han ønsker.  

Etter å ha fått innvilget ønske om ikke å kjøre Vuelta a España kan Nordhaug stå uten noen rittdager etter søndagens Grand Prix Plouay og frem til VM i slutten av september.  

Med Belkins mannskap til Tour of Alberta allerede dratt, er den norske 30-åringen ført opp som reserve til Tour of Britain (7.-14. september) og Grand Prix-rittene i Québec og Montréal.  

- Jeg er reserve til (Tour of) Britain og Canada (GP Québec og Gp Montreal), og må eventuelt velge hvilket av de jeg satser på at det blir en plass åpen. Canada frister mest. Hvis ikke blir det trening. Det er OK det også. Jeg vet hva jeg skal gjøre, opplyser Nordhaug til procycling.no etter en offensiv oppvisning i Grand Prix Ouest France — Plouay.

Denne artikkelen er levert av sykkelnettstedet www.procycling.no.