Nordhaug vraket fra Skys Vuelta-lag etter Rabobank-bytte

- Det er klart man klarer å legge sammen en og en.

NYE MULIGHETER NESTE ÅR: Lars Petter Nordhaug skrev tidligere i uka under for Rabobank fra og med neste sesong. Det bidro trolig til at han ikke får muligheten i Vueltaen, men nordmannen får trolig flere muligheter i store ritt hos sin nye arbeidsgiver.
NYE MULIGHETER NESTE ÅR: Lars Petter Nordhaug skrev tidligere i uka under for Rabobank fra og med neste sesong. Det bidro trolig til at han ikke får muligheten i Vueltaen, men nordmannen får trolig flere muligheter i store ritt hos sin nye arbeidsgiver. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den Rabobank-klare proffsyklisten Lars Petter Nordhaug fikk ikke plass på Skys lag til verdenstourrittet Vuelta a España.

Det britiske storlaget presenterte torsdag sin nimannstropp, og da var ikke Nordhaug nevnt med et ord.

Den norske OL-syklisten skrev mandag under for nederlandske Rabobank, som han skal sykle for fra neste sesong. Da er sjansen trolig større for å få delta i Tour de France, som han også gikk glipp av i sommer.

Han legger ikke skjul på at det framtidige lagbyttet kan ha hatt en innvirkning på uttaket.

- De har ikke sagt det direkte til meg at det er en av grunnene, men det er klart man klarer å legge sammen en og en, sier Nordhaug til procycling.no.

Under Touren var lagkameraten Edvald Boasson Hagen eneste norske innslag. Han sykler heller ikke Vuelta a España, men avslutter sesongen med Hamburg-klassikeren, GP Plouay, VM i Limburg (23. september) og Paris - Tours.

Også Tour de France- og OL-mester Bradley Wiggins står over Vueltaen. I stedet skal Tour-toer Chris Froome lede Sky-laget i det spanske etapperittet. Med seg på laget får han Juan Antonio Flecha, Sergio Henao, Danny Pate, Richie Porte, Ian Stannard, Ben Swift, Rigoberto Urán and Xabier Zandio.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer