BETTING: Da Liverpools Steven Gerrard snublet begynte det å rakne for seriegullet. EPA/PETER POWELL
BETTING: Da Liverpools Steven Gerrard snublet begynte det å rakne for seriegullet. EPA/PETER POWELLVis mer

NordicBet betalte ut til alle som hadde spilt på Liverpool-gull

- At Gerrard skulle skli som bakerste mann, så vi ikke komme.

(Hegnar.no): Tre runder før slutt så Liverpool ut som Premier League-mestere. De toppet tabellen, og kontrollerte sin egen skjebne. De spilte feiende flott offensiv fotball, scoret mål nærmest på bestilling, og hadde vunnet 11 kamper på rad.

Hva kunne gå galt? Ingenting, trodde bookmakeren NordicBet, og betalte ut til alle som hadde spilt på Liverpool-gull.

- Liverpool roter ikke bort tre poeng, og selv om de skulle gjøre det blir det gull. Vi er sikre på at både City og Chelsea får nye poengtap i de siste rundene, sa markedssjef Daniel Vassbund.

Det utenkelige skjedde Men Liverpool rotet bort poeng. Først tre poeng hjemme mot Chelsea, og så to poeng til da en 3-0-ledelse ble til 3-3 i løpet av noen elleville sluttminutter borte mot Crystal Palace.

Manchester City grep sjansen, vant sine fire siste kamper, og kronet i går sesongen med sitt andre seriegull på tre sesonger. Selv uavgjort hadde holdt.

I det minste gir utbetalingen fra Betsson-eide NordicBet skuffede Liverpool-fans et visst plaster på såret. Noen spilte da gulloddsen var på sitt høyeste: 30 ganger innsatsen.

- Hva sier dere nå? Angrer dere?

- Vel. Sett i etterkant, var vi nok litt raske i avtrekkeren, innrømmer markedssjef Vassbund overfor Hegnar.no.
 
- Hvordan kunne dere gå i denne fellen? Det skulle ikke mye til for at Liverpool rotet det bort (ett tap hadde vært nok). Man ble blendet av de 11 strake seirene?

- Nå skal det sies at alt som kunne gå galt, har gått galt etter at vi betalte ut for Liverpool-seier. Liverpool var inne i en enorm flyt, og måtte egentlig kun unngå tap hjemme på Anfield mot et reservepreget Chelsea, som kun tenkte Champions League, sier Vassbund til Hegnar.no

- At Gerrard skulle skli som bakerste mann og forære Chelsea seieren i den kampen, så vi ikke komme, legger han til.

Dette ble svært kostbart
Du sa det ville bli dyrt for dere. Kan dere si noe om hvor dyrt? Vi snakker vel millionbeløp?

- Dette ble svært kostbart. Ettersom vi er et børsnotert selskap, kan vi dessverre ikke kommentere nøyaktige tall, sier markedssjefen.

- Dere kalte det et artig PR-stunt. Kan det tenkes at nettoeffekten av stuntet - på litt sikt - likevel kan være positiv for dere?

- Nettoeffekten er nok negativ, men den får vi ta på vår kappe, svarer Vassbund.

- De som satset i mars fikk også I går måtte dere betale ut for City-gull også. Hvor mye ble det i forhold til Liverpool-pengene? Uansett sure penger, vil vi tro.

- Vi, i likhet med de mange som holder med de røde i Liverpool, håpet i det lengste at Liverpool skulle klare det. Både Liverpool og Manchester City var to av de mest spilte lagene som serievinner, så dette ble en kostbar affære da vi måtte betale ut for begge lagene, sier Vassbund til Hegnar.no

- Serievinner i England er et spill vi har åpent etter hver runde i Premier League - ikke kun før seriestart. Dette betyr at kunder som i mars satte penger på Liverpool som vinner av serien også har fått betalt ut gevinst, avslutter han.

Flere nyheter Gunhild Stordalen: Dette er fremtiden
Mye stønn og hyl da Sharapova lå under