Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordin: - Alkohol er noe dritt

Den pågrepne kulestøteren snakker ut om fyllekula.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Klokka 05 i morges ble Jimmy Nordin frigitt fra fyllearresten etter han i går ble pågrepet for fyll - ikledd svensk landslagsdrakt.

Iført svarte solbriller, kortermet t-skjorte og shorts, forklarte han i morges hva som gikk feil da han i går havnet på fylla, midt under friidretts-EM på hjemmebane.

Begynte å drikke under dopingkontrollen

Problemene startet da han måtte til dopingkontroll etter sine mislykkede kast mandag.

- Jeg begynte å drikke rett etter dopingkontrollen - de bød på alkohol, sier Nordin til Expressen da de møter ham en time etter løslatelsen.

- Gjorde de? spør den svenske avisa overrasket.

- Ja, de hadde alkohol i baren. Det var i og for seg lettøl. Jeg tok en, slik at jeg skulle klare å pisse, svarer han.

- Unødvendig å ringe politiet

Deretter fortsatte han drikkingen med noen vodka, hvorav ei av flaskene forsvant fra hotellrommet, forteller Nordin. Han vet ikke om det er noen i landslagsledelsen som har fjernet den.

Dessuten mener han det var unødvendig av ledelsen å ringe politiet, for «jeg var nok ikke så beruset». Ifølge landslagstrener Thomas Engdahl, derimot, var Nordin en fare for seg sjøl.

Hele fire politifolk måtte til for å kontrollere den store 26-åringen. Da Nordin sjøl får spørsmål om han gjorde motstand da politiet kom, svarer han sånn:

- Jeg vet ikke, det husker jeg ikke.

- Alkohol er noe dritt

Foreløpig er han ikke sikker på hvordan det blir med den videre karrieren hans. Han vurderer å legge opp.

Nordin innrømmer at han har et alkoholproblem, og inntil i vår var han under behandling. Men det har han ikke tid til lenger.

- Det som har hendt er ikke bra for friidretten, ikke bra for arrangørene og ikke bra for meg. Det er ikke bra for noen. Alkohol er noe dritt, avslutter han.