Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordisk boksestevne i Fredrikshavn

Alexander Hagen har troa på seier.

VIL VINNE: Alexander Hagen er sugen på å starte det nye året med en seier. Her fra Nordic Fight Night i København i november mot Karel Horejeck fra Tsjekkia. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
VIL VINNE: Alexander Hagen er sugen på å starte det nye året med en seier. Her fra Nordic Fight Night i København i november mot Karel Horejeck fra Tsjekkia. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Alexander Hagen møter kroaten Ivan Stupalo (24) i et nordisk boksestevne i Frederikshavn 7. februar.

Hagen står med fem seire (én på knockout) og ett tap i karrieren. Hans kamp mot Stupalo, som står med ti seire (hvorav to på knockout) og åtte tap, er stipulert over seks runder.

25-åringen gikk på sitt første tap i karrieren mot Jevgenij Miakhteijenko i september, men slo tilbake med poengseier over Karel Horejsek under et stevne i København i november.

- Jeg kan nesten ikke vente med å komme tilbake i ringen og starte året med en seier. Jeg har gode minner fra Frederikshavn. Det var her jeg debuterte som profesjonell og her jeg hadde min eneste knockoutseier, sier bokseren fra Flekkefjord.

Kroaten blir betegnet som en teknisk bokser med bakgrunn i kickboksing.

- Det blir tøft, men jeg er overbevist om at jeg kan gå mot en ny seier, sier Hagen.

Også Tim-Robin Lihaug, Simen Smaadal og Kai Robin Havnå skal bokse under stevnet i Frederikshavn tidlig i februar.

(NTB)