MÅNEDER PÅ SIDELINJA: SIFs Fredrik Nordkvelle ble skadet under eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Stabæk på Marienlyst stadion i Drammen søndag kveld. Kampen endte 1-3. 
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
MÅNEDER PÅ SIDELINJA: SIFs Fredrik Nordkvelle ble skadet under eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Stabæk på Marienlyst stadion i Drammen søndag kveld. Kampen endte 1-3. Foto: Kyrre Lien / ScanpixVis mer

Nordkvelle skal opereres torsdag

Ute i to til tre måneder.

|||

Strømsgodset-spilleren Fredrik Nordkvelle skal opereres torsdag etter skaden han pådro seg mot Stabæk 16. mai.

Nordkvelle har røket et bånd mellom skulderbladet og kragebeinet, skriver Drammens Tidende. Ifølge Godset-lege Erik Dag Knudsen blir Nordkvelle ute i to til tre måneder.

- Jeg er glad det er VM-pause snart. Det var faktisk noe av det første jeg tenkte etter at jeg skjønte dette var ille. Da mister jeg ikke så mange kamper. Jeg har et lite håp om å være tilbake til rett etter at VM-pausen er over i begynnelsen av juli, men jeg er forberedt på at det vil ta noe lengre tid, sier Nordkvelle til Drammens Tidende.

Eliteserien tar pause fra 6. juni til 4. juli på grunn av VM-sluttspillet i Sør-Afrika. Strømsgodset skal spille mot Aalesund og Tromsø før VM-pausen.

(NTB)