Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordkvelles agent i samtaler med Viking

Har allerede takket nei til tilbud fra Danmark.

ETTERTRAKTET: Etter å ha blitt koblet til Rosenborg, nevnes nå Fredrik Nordkvelle i samme setning som Viking.
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
ETTERTRAKTET: Etter å ha blitt koblet til Rosenborg, nevnes nå Fredrik Nordkvelle i samme setning som Viking. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Agenten til Strømsgodset-spiller Fredrik Nordkvelle skal ha vært i samtaler med Viking-trener Åge Hareide, skriver Drammens Tidende.

Ifølge drammensavisen har Nordkvelles agent Stig Lillejord hatt innledende samtaler med Hareide. Men det skal også være konkret interesse for nordmannen hos flere danske toppklubber.

- Vi har til og med takket nei til gode økonomiske tilbud fra Danmark fordi det ikke er sportslig riktig for Fredrik, sier Lillejord.

Nordkvelles kontrakt med Godset ender ved sesongslutt, og han kan derfor allerede nå være i samtaler med andre klubber. Brann og Vålerenga er to andre eliteserieklubber som skal ha lyst til å hente 25-åringen - om han vil flytte på seg.

Godset-trener Ronny Deila håper i det lengste at han klarer å beholde Nordkvelle på Marienlyst.

- Jeg mener Nordkvelle har godt av å bli værende her lenger. Det for tidlig for ham å reise ut. I Strømsgodset er han en viktig spiller, han har trygghet her, og han har et par knepp igjen på utviklingsstigen før han er klar for å reise videre. Vi håper virkelig han blir, sier Deila.

(NTB)