Nordlie: - Brann har presset på seg

Tom Nordlie har alt å vinne i kvalkampen mot Brann onsdag. Sandefjord-treneren nyter hvert eneste sekund fram mot kampen.

For Nordlie vet å utnytte det enorme presset som ligger på Brann. Sandefjord-treneren var i nøyaktig samme situasjon med Vålerenga for to år siden. Da tapte Nordlie og VIF kvalifiseringen mot Sogndal på færre scorede bortemål. Det skjedde hjemme foran Klanen på Ullevaal 30. oktober 2000.

- Situasjonen er ganske lik, men denne gangen sitter jeg på den andre siden. Press er det Brann som har på seg, og det gjør vår situasjon bedre. Vi har alt å vinne, sier Tom Nordlie, som ledet Odd Grenland til direkte opprykk i 1998.

I den første kvalifiseringskamp på Storstadion i Sandefjord lørdag, kjørte hjemmelaget til tider over Brann. Det gjør ikke vestfoldingene mindre selvsikre foran returmøtet på Brann stadion .

- Brann er det morsomste laget å møte i en slik kamp, og det er slett ikke det vanskeligste heller. Når vi er på vårt beste sportslig sett holder Sandefjord eliteserienivå, men vi må jobbe hardt for å bli stabile, sier Tom Nordlie til NTB.

Han har allerede begynt å tenke framover mot neste sesong. 15 treningskamper er allerede på plass foran vintersesongen, og for 16 av spillerne er kontraktene i boks.

- Programmet vi har lagt opp til i vinter vil føre til at laget blir vesentlig bedre neste sesong. Men det er ikke til å komme utenom at laget trenger forsterkninger. Hvem det eventuelt blir, begynner jeg å tenke på etter at kvalifiseringen er over, sier Sandefjord-treneren.

<B>NY DUELL:</B> Trenerne Tom Nordlie og Teitur Thordarsson kjemper om en plass i Tippeligaen i morgen.