Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordlie: - Dette er utrolig surt

Singsaas berget Molde-poeng på overtid.

(Dagbladet.no): Molde - Start 1-1

Etter Marius Johnsens lykketreff etter ti minutter, hadde Start seiren i lomma resten av kampen. I den kjedelige matchen holdt ettmåls-ledelsen seg helt til Petter Christian Singsaas dukket opp og stanget ballen i mål, tre minutter på overtid.

Start-trener Tom Nordlie sprudlet derfor ikke akkurat etter kampslutt.

-Vi blir med på "kælkinga"

- Dette er utrolig surt. Det ble en kjedelig kamp, men jeg synes vi hadde det spillet som var. Men vi ble med på kælkinga til Molde i perioder, sa Nordlie til P4 etter kampslutt.

- Vi har kontroll på Rob Friend i 93 minutter og 8 sekunder. De to sekundene vi ikke følger med, koster oss seieren. Vi hadde en foran og en bak Friend på alle dødballene. På målet er det en som ikke gjør jobben sin, og derfor vinner vi ikke, sa en betuttet Nordlie. 

Passivt Molde-forsvar

Første omgang ble ikke spesielt minneverdig i Molde. Det åpnet med mange lange baller, og lite severdig spill.

Etter ti minutter kom derimot situasjonen som omgangen vil huskes for.

Marius Johnsen fikk ballen ute ved linja. Med feilfoten lempet han ballen inn i feltet. Det som så ut som et ufarlig innlegg gikk forbi alt og alle, og sklei inn i lengste hjørnet. En gavepakke av et Start-mål forært av Molde-forsvaret og Jan Kjell Larsen.

Lite målsjanser

Underholdningsverdien steg ikke mange hakk etter Johnsens scoring. Molde fortsatte å slå langt mot Rob Friend, men som oftest var det ingen blå til å vinne andreballene etter duellen.

Start var det førende laget, og kunne tatt en tomålsledelse ved Stefan Bärlin da Matej Mavric feilberegnet et Valencia-innlegg. Der rettet imidlertid Jan Kjell Larsen opp inntrykket fra Starts billige leder-mål. Keeperen kom fint ut, gjorde målet så lite som mulig, og fikk gitt til corner.

Iltre Madio Konate fikk sjansen til å utlikne rett før pause. Et langt Berg Hestad-kast endte i klabb og babb inne i feltet. Konate bommet, før Mavric fikk skutt fra ti meter. Ballen gikk himmelhøyt over, og Start gikk dermed til pause med en velfortjent ledelse.

Berg Hestad-kast ga mål

Om førsteomgangen var kjedelig, ble ikke andre omgang noe særlig morsommere. Molde sleit med å skape sjanser, mens Start ble mest opptatt av å holde tett bak og sikre tre poeng.

Det skjedde i det hele tatt fint lite fram til tre minutter på overtid. Molde hadde knapt produsert en målsjanse fram til Petter Christian Singsaas dukket opp inne i feltet.

Og igjen var det et langt Berg Hestad-innlegg som skapte Molde-sjansen.

Midtbanestrategen kastet langt inn fra sidelinja. Ballen ble stusset videre og endte opp hos stopperen som ble hentet tilbake til Molde rett før seriestart. Singsaas stusset ballen videre inn i lengste hjørnet, og reddet dermed ett poeng på en dårlig Molde-dag.

-Molde har hjemmebane

Tom Nordlie var ikke spesielt imponert over det Molde viste på Aker Stadion i kveld. Men kampen viste også at han har en jobb å gjøre før Start er på fjorårsnivå.

- Jeg ønsker jo meg mer underholdning enn dette, det er lite rytme i kampen. Men det er Molde som spiller hjemme, og de spiller konskevent langt. De slår mot Rob Friend i nitti minutter. Deter ikke moro å se på, men kan være vanskelig å forsvare seg mot.

For Starts del føltes det nok bittert å miste tre poeng på overtid. Men heller ikke Start spilte champagne-fotball på Aker Stadion. I en kamp hvor begge lag viste at de har mye å gå på, var det derfor greit med uavgjort.

•Din kommentar: Hva skiller dette Start-laget fra fjorårets sølv-utgave?

<B>MÅLSCORER:</B>Marius Johnsen scoret for Start, men måtte se at Molde reddet ett poeng på overtid.
<B>MISFORNØYD:</B>Tom Nordlie var naturlig nok skuffet over to tapte poeng på overtid, og var heller ikke imponert over Moldes "langball-fotball".
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling