Nordlie: - Glimt er interessant

- Bodø/Glimt som klubb er interessant for meg, sier Tom Nordlie. Seinest denne uka har Nordlie snakket med Dag Opjordsmoen om Bodø-klubben.

Dag Opjordsmoens kontrakt med Glimt går ut etter denne sesongen, men i dag valgte Opjordsmoen å trekke seg med umiddelbar virkning. Tom Nordlie er et av flere navn som nevnes som en mulig etterfølger. I slutten av forrige uke var den tidligere VIF-treneren i kontakt med Bodø/Glimt.

- Men det gjaldt om jeg kunne være aktuell som trener fra neste sesong. Da sa jeg at det kunne jeg være, sier Nordlie til Dagbladet.no.

Siden har ikke Nordlie hørt noe fra Glimt. Selv har han vært i kontakt med Opjordsmoen.

- Jeg tok kontakt med trenerforeningen og deretter med Glimt slik at jeg opptrådte korrekt. Jeg snakket med Opjordsmoen. Han skrøt av klubben og ga et veldig godt inntrykk av Glimt, sier Nordlie.

Det er flere ting som kan gjøre Glimt til en interessant klubb for Nordlie.

- De spiller jo blant annet en fotball som er helt lik min fotballfilosofi, sier den tidligere Vålerenga-treneren.

Men det er samtidig flere praktiske faktorer som må vurderes for Nordlie - hvis et konkret trenertilbud skulle komme fra Glimt.

- Det kommer an på mye rart. Jeg har leilighet på Lørenskog og kjæreste i Skien. Dette er noe som måtte diskuteres med familien, sier Nordlie.

- Men dette er ikke noe jeg tenker på så lenge jeg ikke har hørt noe mer fra Glimt, understreker han.

I tillegg til Nordlie er Aalesund-trener Ivar Morten Nordmark og Start-trener Jan Halvor Halvorsen nevnt som mulige erstattere som Glimt-trener.

Opjordsmoens oppsigelse har kommet brått på Glimt-ledelsen. De vet derfor ikke hvordan trenerkabalen skal løses resten av sesongen.

- Inntil videre går vi for en intern løsning, men fordelingen mellom trenerne Øystein Gåre og Jan Erik Bjerk har vi ikke fått tid til å diskutere, sier sportslig leder Tor Ove Falck til Dagbladet.

PÅ VEI TILBAKE? Tom Nordlie fikk sparken som VIF-trener. Nå kan han være aktuell som ny trener i Bodø/Glimt.<KUR>Foto: SCANPIX</KUR>