Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordlie aktuell for Rosenborg

Det bekrefter Nils Skutle.

(Dagbladet.no): Fædrelandsvennen skrev i dag at Frode Johnsen, Jan Gunnar Solli og Torjus Hansén kan tenke seg å spille under Start-trener Tom Nordlie igjen.

I dag bekrefter Rosenborg-direktør Nils Skutle at Nordlie er aktuell, selv om Trond Sollied fortsatt er førstevalget.

- Du kan jo sette opp den lista over kandidater like godt som oss. Og det er jo ikke så mange å velge mellom. Tom Nordlie er ett navn, sier Skutle til TV2 Nettavisen.

Smigret Nordlie

Og at Tom Nordlie er en populær mann blant Rosenborg-trioen, er det liten tvil om. Alle hadde Nordlie som trener i Odd Grenland.

- Personlig har jeg bare positive ting å si om Tom, og jeg kan i utgangspunktet mer enn gjerne tenke meg å ha mer med ham å gjøre, sier Jan Gunnar Solli Fædrelandsvennen.

Nordlie er smigret over rosen fra sine tidligere disipler og garanterer ikke at han er Start-trener neste sesong. Men:

- Som jeg har sagt tidligere; jeg forholder meg ikke til hypoteser. Og utover det ønsker jeg ikke å si så mye om dette ennå, sier Nordlie til Fædrelandsvennen.

Skutles uttalelser gjør en mulig overgang til Rosenborg «mindre» hypotetisk. Dagbladet.no lykkes ikke i å komme i kontakt med Nordlie i formiddag.

<B>SUKSESSRIK: Tom Nordlie tok med seg Start opp i Tippeligaen på første forsøk. Det samme har han gjort i Odd Grenland. Nå er han aktuell for Rosenborg.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media