Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordlie anklages for bløff

Ørn-Horten tror ikke på Tom Nordlies sykdomsepidemi i Sandefjord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag forteller Nordlie i Dagbladet om en Sandefjord-stall der åtte er på skadelista, to spillere har fått konstatert TWAR-bakterie og én som har fått lungebetennelse.

Den tidligere VIF-treneren ber på sine knær om at Norges Fotballforbund utsetter søndagens møte med Ørn-Horten, fordi bare sju av 21 er spilleklare.

Bønnen blir møtt med sterk mistro i Horten i dag. Til NRK sier daglig leder Harald Røed at han ikke er sikker på at han symdomsplagene er den virkelige grunnen til av Nordlie vil stoppe kampen.

Beleilig for Sandefjord?

- De skal møte et lag som sårt trenger poeng, så for Sandefjord kommer en utsettelse meget beleilig, sier Røed som også er skeptisk til at fylkeslegen i Vestfold, Svein Lie, har hjulpet lokalrivalen med søknaden til NFF.

Lie er nemlig pappa til Sandefjord-spiller Jon Midttun Lie.

Foreløpig venter Sandefjord på avgjørelsen til NFF, og velger å ignorere anklagene om juks fra hortenslaget.

- Ingen i Sandefjord Fotball ønsker å kommentere dette, vi skal ta det direkte med Ørn. Hva de sier får stå for deres regning, sier daglig leder Øysten Ulsnæs til Dagbladet.no.

- Hvordan er forholdet til Ørn?

- Det har vært bra i fem år.

NFF avgjør

Sandefjord venter nå på NFFs avgjørelse, som er ventet i løpet av kort tid i ettermiddag. Ørn-Hortens påstander blir ikke tatt med i vurderingen i forbundet.

- Vi forholder oss bare til papirene vi har fått av Sandefjord, sier Svein Rustad i NFF til Dagbladet.no.

(Dagbladet.no)

BELELIG?</B> Ørn-Horten tror Tom Nordlie og Sandefjord vil ha kampen mot rivalene utsatt av andre grunner enn sykdom.