Nordlie åpner for Odd-retur

Som sportsdirektør eller trener.

(Dagbladet.no): Etter noen uker med massivt press bestemte Tom Nordlie seg for å trekke seg fra jobben som trener i Lillestrøm.

Siden det har 46-åringen blitt linket til den ledige trenerjobben i Aalborg, uten at det ble noe av.

Nå stiller Nordlie seg ikke avvisende til en retur til gamleklubben Odd, som han forlot til fordel for Vålerenga i 2000.

- Alt er mulig, og jeg ser jo at de skal ha en ny sportsdirektør, sier Nordlie, på spørsmål fra Telemarks avis.

- Dag-Eilev Fagermo og jeg tenker mye likt, så kanskje det kunne vært en bra kombinasjon, men jeg har ikke tenkt på det før nå, sier Nordlie, som også lanserer en annen løsning:

- Kanskje Dag-Eilev kan være sportsdirektør, så kan jeg være trener, ler Nordlie, ifølge avisa

Det har vært rolige dager for Nordlie siden han trakk seg fra LSK-jobben. Mye roligere enn han hadde trodd.

- Det er stor forskjell på å få sparken og å trekke seg. Faktisk har det vært mindre styr etter at jeg sluttet i Lillestrøm enn det har vært tidligere, sier 46-åringen.

ENGASJERT: Tom Nordlie forlot Odd Grenland til fordel for Vålerenga i 2000. Nå avviser ikke den avgåtte LSK-treneren en retur til gamleklubben. Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet
ENGASJERT: Tom Nordlie forlot Odd Grenland til fordel for Vålerenga i 2000. Nå avviser ikke den avgåtte LSK-treneren en retur til gamleklubben. Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet Vis mer

Nordlie følger med på gamleklubbens seiersmarsj i årets Adeccoliga. Han mener Odd Grenland har en bedre stall i år enn i fjor, og tror Fagermos menn kan "ta en Start" fra 2005-sesongen.

Sørlandsklubben rykket opp fra Adeccoligaen og tok sølvet i Tippeligaen den påfølgende sesongen.

- Med to til tre nye som går rett inn og forsterker laget skal du ikke se bort ifra at Odd kan gå rett inn i toppsjiktet neste år, sier han.

Nordlie åpner for Odd-retur