Nordlie avlyste LSK-treningen

Sendte spillerne på paintballek i stedet.

(Dagbladet.no) Tom Nordlie avlyste dagens Lillestrøm-trening og sendte i stedet spillerne til skogs.

Der løp gutta rundt bevæpnet og skjøt malingkuler på hverandre. Nordlie har fått kritikk for at treningsmengden er blitt for stor. Han mener selv det bare er tull, og at de ikke har trent mer i år enn tidligere - tvert imot.

Bjørn Helge Riise tok initiativ til paintballeken, som ga dem et etterlengtet avbrekk.

- Jeg har hatt flere tunge stunder på tribunen i det siste. Selvtillit og humør er kanskje det vi har manglet mest. I så måte er dette et perfekt opplegg for å få smilet tilbake i gruppen, sier Riise til TV 2.

- Frigjør energi

Bunnlaget møter Brann i Bergen til helga - og begge lagene trenger poengene som står på spill.

- Det handler om frigjøring av energi og få smilet tilbake og prøve å havne i den gode flytsonen igjen, sier Nordlie til tv-kanalen.

Hvis LSK hadde slått Molde på Åråsen i helga hadde Nordlie & Co. fått litt arbeidsro, men de mistet ledelsen og fikk bare med seg ett poeng. Treneren mener likevel det ikke er krise på Romerike.

Nordlie avlyste LSK-treningen

- Det er dere (pressen, red.anm.) som bygger opp forventningene, og dere som lager kriser. Kall det hva dere vil, fønvind eller krise, sa Nordlie etter kamp.

- Trener mindre

Lillestrøms fysiske trener Erlend Slokvik har sett at spillerne virker slitne, men heller ikke han ser noen umiddelbar grunn til at de skal være det.

- Jeg også lurer fælt på hvorfor det er sånn. Nå sist trøkket gutta veldig bra på helt til pause. Men da vi kom ut til 2. omgang, så det ikke ut som vi hadde hatt pause i det hele tatt. Det så heller ut som vi hadde slitt oss ut, sa Slokvik til Dagbladet.no i går kveld.

Flere av spillerne har sagt at de aldri har vært i en klubb som har trent hardere. Slokvik - som tidligere har trent skiskyttergutta - sier at treningene til tider har vært så tøffe at til og med Ole Einar Bjørndalen nok hadde slitt med å henge med, men at de nå som serien er i gang har trent roligere.

- Alle tester fram til sesongstart var bedre enn i fjor, så vi er ganske sikre på at den fysiske formen er på samme nivå som forrige sesong, minst. Det vet vi. Det må være flere ting som spiller inn. Og det er ikke tvil om at laget er veldig preget mentalt. Vi har trent mindre nå etter seriestarten enn i fjor. Forhåpenligvis gir det resultater.

TUNGE TIDER: Tom Nordlies menn har bare kapret to poeng på de fire første kampene. Lillestrøm ligger sist i Tippeligaen. Foto: SARA JOHANNESSEN/SCANPIX
TUNGE TIDER: Tom Nordlies menn har bare kapret to poeng på de fire første kampene. Lillestrøm ligger sist i Tippeligaen. Foto: SARA JOHANNESSEN/SCANPIX Vis mer