Nordlie blir salgsdirektør

Treneren har fått ny jobb.

UT AV FOTBALLEN: Tom Nordlie er ansatt som leder i en bedrift som selger hjertestartere. Foto: Morten Holm / SCANPIX .
UT AV FOTBALLEN: Tom Nordlie er ansatt som leder i en bedrift som selger hjertestartere. Foto: Morten Holm / SCANPIX .Vis mer

Fotballtrener Tom Nordlie skal jobbe som salgsdirektør og organisasjonsutvikler i en hjertestarterbedrift.

Nordlie har trent en rekke norske klubber, som blant annet Fredrikstad, Lillestrøm, Odd, Viking og Vålerenga.

- Jeg er veldig ydmyk overfor den suksessen bedriften har hatt i fem år. Det er ikke sånn at de trenger meg som en redningsmann. Jeg skal observere og oppdage hva som er suksessformelen før jeg kommer med ideer om hvordan bedriften kan utvikles videre, sier Nordlie til Romerikes Blad.

Han ble 1. februar ansatt i Blostrupmoen Medical Equipment på Bøn. Nordlie ble kjent med bedriften da de leverte hjertestarter til LSK i 2007. L

ivredning er noe Tom Nordlie har vært opptatt av i mange år. Som 17-åring måtte han selv utføre hjerte-lunge-redning på faren som døde av hjertestans. Fotballtreneren har også flere ganger praktisert og undervist i førstehjelp.

- Dette blir ikke som andre selgerjobber. Her er det ikke sånn at nå skal vi selge flest mulig kulepenner eller treningsjakker. Vi skal ikke skape et behov som ikke finnes. Dette handler om å redde liv, sier Nordlie til RB.

Med Nordlie på plass er gründer Lars Håkon Blostrupmoen optimist. Han tror firmaet vil løfte seg ytterligere.

- Tom Nordlie har så mange kvaliteter utenfor fotballens verden. Han er en glimrende pedagog, en utrolig god menneskekjenner og han er god til å jobbe med detaljer over tid. Vi er et lag som allerede holder et høyt nivå i næringslivet, men han kan hjelpe til å løfte oss opp i neste divisjon, sier Blostrupmoen.

(NTB)