Nordlie er Riseths nye Eggen

Forklarer hvorfor han blir LSK-spiller

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GELSENKIRCHEN (Dagbladet.no): Først bekreftet Knut Torbjørn Eggen det, og etter tapet for Schalke fastslo Vidar Riseth det samme: Han blir LSK-spiller.

En del av årsaken er Tom Nordlie, Lillestrøm-treneren.

- De har et godt fotballag, og en god trener. Han er litt lik Nils Arne Eggen, i stilen også, sier Riseth.

Det forteller han på vei ut spillerbussen, da ville 35-åringen legge alle kortene på bordet. Slik at folk og fans skal forstå hvorfor han neste år spiller i gult og svart. Ifølge veteranen ble klubbskiftet i første omgang utløst da han fikk avslag fra Rosenborg tidligere i høst.

Landslagsstopperen ba om ordet - uten avbrytelser - da han gjenfortalte historien som avgjorde at han allerede for lang tid siden bestemte seg for å bytte ut Lerkendal med Åråsen.

Ville bli satset på

- Jeg skulle sjekke med Knut Tørum om jeg var en av tre spillere Rosenborg ville satse på. Jeg fikk beskjed om at jeg ikke var en av dem, sier Riseth.

I stedet var beskjeden fra gamletreneren at han kunne regne seg som femte- eller sjettevalg. Da bestemte han seg for å si opp kontrakten i Rosenborg, slik både han og klubben hadde anledning til. Alternativet til å bytte klubb, følte han, var å legge opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer