Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordlie ga spillerne fri

Tom Nordlie ga spillerne fri i to dager etter tapet for Bryne. - Oppgaven spillerne har fått er å få tilbake troen på egne ferdigheter, sier Vålerenga-treneren.

- Kampen mot Bryne var grusomt dårlig, men jeg har ikke tro på at kjeft i flere dager får dem til å spille bedre. Spillerne er tro mot systemet så det er ikke viljen det skorter på, sier Nordlie til Dagbladet.no.

Selv om det ikke blir fellestrening med klubben, har Nordlie valgt å gi spillerne «mentale» hjemmelekser.

- Jeg har bedt spillerne å tenke nøye over hva de selv er gode på, og hvordan de skal få det ut mot Moss. Vi må fokusere på det positive, sier Nordlie.

Vålerenga-treneren forsøkte det samme da han var trener i Odd, og resultatet var udelt positivt.

- Vi hadde 0-16 i målforskjell, og alle trodde vi var ferdige. Spillerne fikk fri et par dager, og før kampen så vi litt video av ting vi hadde gjort bra tidligere. Det fungerte bra, og vi slo Bodø/Glimt 4-2 i neste kamp, sier Nordlie.

Nå håper han på samme reaksjon i kampen mot Moss søndag.

  • Bortsett fra tapet mot Bryne sist har Vålerenga bare tapt mot Rosenborg siden 16.mai. Mange uavgjorte kamper har imidlertid ført til at poenghøsten ikke har vært den aller største.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media