Nordlie har fått LSK-tilbud

Bestemmer seg i kveld.

(Dagbladet.no): Tom Nordlie har sittet i samtaler med ledelsen i Lillestrøm på Gardermoen i dag.

- Samtalene var positive. Vi håper det går i orden, men er ikke i mål ennå, sier styreleder Per Mathisen i Lillestrøm til Nettavisen.

Han satt ved forhandlingsbordet sammen med manager Jan Åge Fjørtoft, daglig leder Frank Grønlund, Tom Nordlie og hans agent Bjarne Sognnæs, som har fortid både som spiller og leder i Lillestrøm.

I ettermiddag dro Nordlie hjem til Kristiansand med et kontraktsforslag fra Romerike-klubben.

- Jeg har fått et konkret tilbud fra LSK å forholde meg til. Nå må jeg snakke med familien, og så må jeg ringe Egil Østenstad i Viking i kveld, sier Nordlie til VG. 

Det er nok lite som tyder på at Nordlie havner i Viking nå, men sportslig leder Egil Østenstad sier Nordlie i prinsippet fortsatt regnes som en kandidat.

- Så lenge han ikke er trener for en annen klubb ennå, er han fortsatt en kandidat til jobben i Viking, sier Østenstad til Dagbladet.no.

Nordlie har fått LSK-tilbud
FORHANDLET I DAG: Tom Nordlie har sittet i forhandlinger med Lillestrøm-ledelsen på Gardermoen i dag. Foto: Erling Hægeland
FORHANDLET I DAG: Tom Nordlie har sittet i forhandlinger med Lillestrøm-ledelsen på Gardermoen i dag. Foto: Erling Hægeland Vis mer