Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordlie henter Valencia og Andersson

Kjøper kantspillere fra Odd og Godset.

SAMMEN I FFK: Alex Valencia var en viktig spiller for Tom Nordlie i Start. Nå blir de to gjenforent i Fredrikstad, melder NRK.Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
SAMMEN I FFK: Alex Valencia var en viktig spiller for Tom Nordlie i Start. Nå blir de to gjenforent i Fredrikstad, melder NRK.Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix Vis mer

(Dagbladet.no): Tom Nordlie hentet i kveld en av sine tidligere spillere fra tida i Start. Alex Valencia var en viktig bidragsyter i sølvsesongen til Start i 2005.

Seinere i kveld har han også sikret seg Mattias Andersson fra Strømsgodset. Overgangene bekreftes på Fredrikstads nettside.

Valencia ble kåret til årets spiller og tatt ut på landslaget sist han spilte under Tom Nordlie.

I mellomtida har han vært i danske Aarhus før han kom til Odd Grenland i fjor. Han har ikke slått til for fullt i Skien, og klubben synes derfor det er greit å la ham prøve lykken hos gamlesjefen i Fredrikstad.

- Det er en blanding av økonomiske og sportslige vurderinger som gjør at vi velger å la Valencia bytte klubb, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til NRK.


Mattias Andersson har spilt 14 kamper for Strømsgodset i år. Han var en kjempehit da han kom til Drammens-klubben, og var toppscorer i 1. divisjon med 19 mål i 2006-sesongen.

- Mariann og Terje Høili samt Fredrikstad Spillerinvest har stilt opp økonomisk, og gjør det mulig for FFK å hente spillerne. En stor takk fra styrene, administrasjon og sportslig apparat i FFK, sier administrerende direktør i FFK, Runar W. Henriksen til klubbens hjemmeside.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling