Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Nordlie i samtaler med Fredrikstad

Klubben bekrefter.

TILBAKE TIL TOPPEN? Tom Nordlie har ikke vært i Tippeligaen siden han trakk seg som LSK-trener. Nå er han ifølge VG aktuell for Fredrikstad.
Foto Morten Holm / SCANPIX .
TILBAKE TIL TOPPEN? Tom Nordlie har ikke vært i Tippeligaen siden han trakk seg som LSK-trener. Nå er han ifølge VG aktuell for Fredrikstad. Foto Morten Holm / SCANPIX . Vis mer

(Dagbladet.no): Tom Nordlie kan ifølge VG bli klar for trenerjobben i Fredrikstad i løpet av uka.

Kongsvinger-treneren skal ha vært i møter med klubben allerede, og FFK-ledelsen skal se Nordlie som mannen som kan redde de rød-hvite fra nedrykk i årets Tippeliga.

Konstituert leder av FFK Sport ASA, Arild Vestvik, bekrefter overfor Aftenposten.no at FFK er interessert i Nordlie.

- Det stemmer at vi har vært i kontakt med Tom Nordlie angående trenerjobben, sier han.

KIL-treneren har tidligere hatt suksess med liknende redningsaksjoner, han reddet Kongsvinger fra nedrykk i Adeccoligaen i fjor, og også Viking har nytt godt av trenerens egenskaper.

Ingen kontrakter er underskrevet ennå, men Nordlies avtale med Kongsvinger gir ham lov til å snakke med klubber på et høyere nivå.

En eventuell Nordlie-inntreden i Plankebyen avhenger også av at FFK kommer fram til en fratredelsesavtale for sykmeldte Anders Grönhagen.

- Vi må forholde oss til at Anders Grönhagen er sykmeldt. Vi får nye sykmeldinger fra måned til måned, det er vanlig i slike tilfeller. Men det kan være aktuelt med en annen trener mens han er borte, en midlertidig avtale, sier Arild Vestvik.

PS. Også Jørn Andersen skal ha blitt kontaktet av Fredrikstad med tanke på trenerjobben, men han sier til TV2 at han heller ønsker å fortsette karrieren i Tyskland.

Tom Nordlie har ikke besvart Dagbladets henvendelser tirsdag morgen.

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media